TABUNG CIK DANISH

Sunday, 24 August 2014

Instax Mini 8

Assalamua'laikum.. Salam Sejahtera..

Lama sungguh x update blog since macam2 jadi beberapa bulan ni. Harini dengan semangatnya nak upload beberapa gamba..

Instax Mini 8 nama diberi. Lama usha kamera ni.. Nak beli je x jadi. Ada je orang x kasi. Last2 sejak muncul slot akasia tajuk Rindu Awak 200% hasil adaptasi novel, pelakon Ayda Jebat yang memegang watak heroin bernama Armel Aisya, kamera ni menjadi hot. Hot! HOOOTTT!!!

So bermula la debaran hati untuk memilikinya semula.. Mesti beli kalini. Dulu x femes. Sekarang dah femes. Mesti bole beli. So sebut la lagi pasal kamera ni. Tapi macam biasa, x boleh beli.. hahaha..

Panjang pulak mukadimah. Ok. Bg short. Last dapat as PRESENT!!!!! Hadiah Hari Lahir... HARI LAHIIIRRRRR!!! Terasa tua. Umur meningkat tapi kurang lagi amalan.. Umur meningkat maka umur bukan makin panjang. Makin berkurang. Sedih pulak tetiba.

Hurmm. Doa. Doa senjata umat Islam. Doa moga kita semua umat Islam bertambah amalan seiring dengan meningkatnya usia kita.. Moga kita semua mati dalam Islam. Moga kita semua mati dalam keadaan beriman.. Moga kita semua mati dalam husnuh khatimah.. Amiinn..

Ok. Sambil beli untuk sendiri guna, nak jual juga pada sesiapa yang berminat.. Yang berminat bole berhubung dengan cik danish di wasap/telegram 019 658 2631. Stok warna pink dan biru masih banyak lagi pada hari ini 24 Ogos 2014 bersamaan hari Ahad.

1 comment: