TABUNG CIK DANISH

Thursday, 2 April 2015

Cool Hijab Serum Rambut

Bismillah..
Selawat dan Salam buat junjungan mulia Nabi Muhammad swt..
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera buat semua pembaca blog Cik Danish..
AlFatihah buat semua umat Islam yang masih hidup dan yang telah pergi meninggalkan dunia yang fana ini..

Pertama tama Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah ke hadrat Ilahi kerana segala nikmat yang diberikan. Jutaan Terima Kasih dan Syukran Jazilan kepada pembeli pembeli yang budiman kerana berurus niaga. Alhamdulillah. Moga segalanya bermanfaat. Halalkan segala kekurangan Cik Danish ye.

Pagi yang ceria mulia penuh barakah ini, Cik Danish nak share satu serum rambut bagi wanita yang selalu mengalami masalah keguguran, kemasamam, kegatalan dan sebagainya. Benda baik elok disebarkan. In shaa Allah.

Nak cerita banyak tak berapa reti. Tapi Cik Danish sharekan karangan berita dari harian metro tak silap. Ini dia. Jemput baca ye.

♥♡♥♡♥♡♥

CoolHijab
Rambut harum 24 jam

Pemakaian tudung sepanjang hari termasuk ketika waktu panas terik boleh menyebabkan kulit kepala berpeluh, berbau dan kegatalan.

Keadaan itu sudah pasti menimbulkan rasa kurang selesa, apatah lagi sekiranya ia menjadi punca kepada masalah lebih memeningkan iaitu kelemumur dan keguguran rambut.

Apabila keadaan itu dibiarkan, lama-kelamaan kulit kepala bermasalah dan rambut kering dan bercabang hingga menjejaskan keyakinan diri sendiri.

Mencari penyelesaian kepada masalah itu, serum CoolHijab tampil sebagai produk yang mampu menyelamatkan rambut, menjadikan kulit kepala lebih nyaman, menyingkirkan bau hapak, mengurangkan kelemumur dan memperbaiki struktur rambut.

Lebih menarik, ia juga mampu mengekalkan keharuman rambut selama 24 jam, merawat masalah kulit kepala kegatalan dan berminyak selain boleh melegakan sakit kepala.

CoolHijab yang juga mampu melembutkan rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru, tidak merosakkan tudung kerana ia tidak melekit atau berminyak.

Dijual pada harga RM70 bagi botol bersaiz 30ml yang mudah dibawa ke mana-mana.

Akhir kata,
★ Coolhijab selamat, suci dan halal.
★ Coolhijab menjadikan rambut semakin sihat, sejuk dan wangi.
★ Coolhijab berdaftar dengan KKM
★ Harga RM70 dengan isian 30 ml sebotol

Sebarang tempahan
Whatsapp Telegram Cik Danish 0196582631

Sesuai dihadiahkan kepada diri sendiri, mak, isteri, kakak, adik dan sesiapa yang disayangi.

:-)


Selamat Membeli
Whatsapp Telegram Cik Danish
0196582631

No comments:

Post a Comment